Γέμισε Πλαστά Φάρμακα Το Διαδίκτυο! Οι Προειδοποιήσεις Του Εοφ

«Τα προϊόντα αυτά πολλές φορές περιέχουν ουσίες που δεν αναγράφονται στη συσκευασία τους, με αποτέλεσμα ο χρήστης να εκδηλώνει αλλεργικές αντιδράσεις ή άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες, που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και στο θάνατο», εξηγεί ο Οργανισμός. Ενημέρωση των ασθενών για τους τεράστιους κινδύνους των πλαστών φαρμάκων είναι απαραίτητη για την ευαισθητοποίηση και την εξασφάλιση της πρόσβασης σε ασφαλή φάρμακα. Η διαδικτυακή αγορά φαρμάκων ενέχει σοβαρούς κινδύνους για την υγεία των καταναλωτών. Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, συμμετείχε με επιτυχία στην διεθνή επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Pangea», που πραγματοποιήθηκε υπό το συντονισμό της Interpol, για την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης και πώλησης φαρμάκων και ιατροτεχνολογικών προϊόντων μέσω διαδικτύου. Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο Μάνος Δασκαλάκης εξακολουθεί να θεωρεί πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει προμηθευτεί την κεταμίνη από το διαδίκτυο ή με κάποιον άλλον τρόπο. Αξιοσημείωτο είναι, δε, πως ο ίδιος παραδέχεται -μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι εργαζόταν σε μεταφορική εταιρεία που συνεργαζόταν με φαρμακευτική- πως η εταιρεία συνεργαζόταν με αποθήκη φαρμακευτικών προϊόντων που διέθετε κτηνιατρικά σκευάσματα, όπως η κεταμίνη.

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, στην Ερώτησή του, σημειώνει ότι, πέραν της οικονομικής ζημιάς, υπάρχουν και σοβαρές οι επιπτώσεις στην υγεία των ασθενών. 1) Σε ιστοτόπους που ο καταναλωτής καλείται να αποστείλει συμπληρωμένη φόρμα επικοινωνίας ή να επικοινωνήσει με κάποιο τηλεφωνικό κέντρο, χωρίς να γνωρίζει τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας που είναι υπεύθυνη για την κυκλοφορία του εκάστοτε προϊόντος. Το παραπάνω συμπέρασμα αναφορικά με την long covid προκύπτει από νέα αμερικανική έρευνα. Παρά τους αυξημένους κινδύνους που ελλοχεύουν στο διαδίκτυο, αρκετοί το προτιμούν προβάλλοντας ως επιχειρήματα την ανωνυμία και τις προσιτές τιμές. Ωστόσο, ακριβώς αυτή η ανωνυμία σε συνδυασμό με τις συχνά αφανείς εμπορικές διαδρομές των προϊόντων διευκολύνουν το έργο των εγκληματικών παραγόντων. Το ετήσιο συνέδριο της Παγκόσμιας Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας εστιάζει στο πρόβλημα.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των νοσηλευτών κάθε φορά που άλλαζε ένα φάρμακο είχε αντιρρήσεις και ας μην ήταν γιατρός η ίδια. Όπως τονίζει ο ΕΟΦ στο πλαίσιο της ενημερωτικής καμπάνιας, η ορθή χρήση φαρμάκων προστατεύει την υγεία μας, αλλά και τη δημόσια υγεία. Για την αποτροπή τέτοιων κινδύνων, σε κάθε περίπτωση, η προμήθεια όλων των φαρμάκων πρέπει να γίνεται από τα φαρμακεία της περιοχής μας, τα οποία λειτουργούν ως φυσικά καταστήματα και ελέγχονται από τις αρμόδιες αρχές ως προς τη νομιμότητα της λειτουργίας τους.

φάρμακα στο διαδίκτυο

Η μωβ μέδουσα , θεωρείται από τα πιο επικίνδυνα είδη μεδουσών στην Μεσόγειο. Η 5χρονη είναι καλύτερα στην υγεία της και τις https://inmobiliariotijuana.com/2021/11/12/page-10/ επόμενες ημέρες αναμένεται να λάβει εξιτήριο. Σφακιανάκης, ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας, δεν ισοπεδώνουμε καταστάσεις.

Σ Μαυροειδάκος Για Επεισόδια Στο Απθ: «είναι Λογικό Να Υπάρχουν Και Τραυματισμοί»

Στην Ελλάδα η νομοθεσία δεν απαγορεύει την παρουσία ενός φυσικού φαρμακείου στο διαδίκτυο, απαγορεύεται όμως η πώληση φαρμάκων. Στη χώρα μας, όπως εξηγεί η Λίτινα, τα ηλεκτρονικά φαρμακεία αποτελούν επέκταση του φυσικού φαρμακείου και έχουν ως αντικείμενο μόνο την πώληση και διαφήμιση παραφαρμακευτικών προϊόντων. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν αναπτυχθεί στην Ελλάδα περισσότερα από 350 ηλεκτρονικά φαρμακεία που πωλούν με ανταγωνιστικές τιμές και εκπτώσεις 50% προϊόντα όπως συμπληρώματα διατροφής, δερμοκαλλυντικά αντιηλικά, κλπ. Η διάθεση πλαστών φαρμάκων από το διαδίκτυο είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, τονίζει η κ Λίτινα και επικαλούμενη έρευνα της Pfizer, αναφέρει ότι υπολογίζεται ότι μόνο στην Ευρώπη το 2007 εντοπίστηκαν 4 εκατομμύρια πλαστά φάρμακα. Ο τζίρος από την πώληση των φαρμάκων αυτών υπολογίζεται ότι φτάνει τα 10,5 δισεκατομμύρια ευρώ. Υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι στην αγορά φαρμάκων μέσω του διαδικτύου υπογραμμίζει, η κ.

Κι ας προειδοποιεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ότι περισσότερα από τα μισά φάρμακα τα οποία πωλούνται online είναι πλαστά. Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας έφοδο στο σπίτι 33χρονου Έλληνα στην Πάτρα, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως διαχειριστής ιστοσελίδας που πουλούσε τα περίφημα «χαπάκια του έρωτα». Πρόκειται για σεξουαλικά διεγερτικά, τα οποία όχι μόνο διακινούνταν παράνομα αλλά δεν είχαν και καμία έγκριση από τον ΕΟΦ. Εντούτοις, η ιστοσελίδα τα διαφήμιζε ως τη λύση στη στυτική δυσλειτουργία και ως τα χάπια που μπορούν να αλλάξουν τη σεξουαλική ζωή των ανδρών. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους», ο 33χρονος μαζί με άλλους συνεργούς του, για τους οποίους γίνεται προσπάθεια ταυτοποίησής τους, αγόραζε ιντερνετικά τα διεγερτικά σκευάσματα από εταιρείες με έδρα χώρες της Ευρώπης. Τα έπαιρνε στα χέρια του ταχυδρομικά και στη συνέχεια τα μεταπωλούσε, κυρίως στην Ελλάδα, αποκομίζοντας κέρδος.

  • Η διάθεση πλαστών φαρμάκων από το διαδίκτυο είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, τονίζει η κ Λίτινα και επικαλούμενη έρευνα της Pfizer, αναφέρει ότι υπολογίζεται ότι μόνο στην Ευρώπη το 2007 εντοπίστηκαν 4 εκατομμύρια πλαστά φάρμακα.
  • Η έκθεση μιλά για τους επιβαρυντικούς παράγοντες που συνυπήρχαν στο θανών κορίτσι, δηλαδή την χρόνια υποξαιμική εγκεφαλοπάθεια και τα συνυπάρχοντα στο αίμα ενδονοσοκομειακά χορηγηθέντα φάρμακα.
  • Για τις παράνομες δραστηριότητες των ιστοσελίδων ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Europol και της Interpol καθώς και οι αστυνομικές Αρχές των χωρών κατοικίας των αλλοδαπών διαχειριστών, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία.
  • Σοβαρούς κινδύνους για την υγεία του καταναλωτή ενέχει η ηλεκτρονική προμήθεια φαρμακευτικών σκευασμάτων, καθώς το 50% αυτών είναι μη εγκεκριμένα από τις αρχές, πλαστά ή νοθευμένα, αγνώστων παραγωγών, αμφιβόλου προελεύσεως, με ενδεχομένως πολύ σοβαρές παρενέργειες για την υγεία του καταναλωτή.

Η ελληνική νομοθεσία απαγορεύει τη διακίνηση φαρμάκων μέσω διαδικτύου, ωστόσο όπως έχει διαπιστώσει ο ΕΟΦ, σημαντικός αριθμός καταναλωτών προμηθεύεται φαρμακευτικά προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής μέσω διαδικτύου. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση παρατηρείται ανησυχητική αύξηση των παραποιημένων φαρμάκων (ψευδεπίγραφα εγκεκριμένων φαρμάκων). Τα προϊόντα αυτά συνιστούν σοβαρή απειλή για τη δημόσια υγεία καθώς περιέχουν συνήθως συστατικά που δεν ανταποκρίνονται στα πρότυπα, δεν περιέχουν καμία δραστική ουσία ή περιέχουν συστατικά, σε ακατάλληλη δοσολογία. Η κύρια πύλη εισβολής για τους εμπόρους νοθευμένων φαρμάκων είναι το διαδίκτυο.

Προειδοποίηση Για Τους Κινδύνους Από Την Προμήθεια Ψευδεπίγραφων Φαρμάκων Που Υπόσχονται Θεραπεία Για Τον Κορονοϊό

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν αυτά τα προϊόντα είναι τα εγκεκριμένα φάρμακα που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ή εάν είναι παραποιημένα και επικίνδυνα. Γι΄αυτό είναι σημαντικό να προμηθευόμαστε τα φάρμακά μας μόνο από ασφαλείς πηγές (δηλαδή από το φαρμακείο, το νοσοκομείο,το ασφαλιστικό μας ταμείο). Σύμφωνα με έρευνα της Pfizer, πρόκειται για παγκόσμιο φαινόμενο, ενώ υπολογίζεται ότι μόνο στην Ευρώπη το 2007 εντοπίστηκαν 4 εκατομμύρια πλαστά φάρμακα. Τέλος, όσον αφορά την οικονομική πλευρά του ζητήματος, ο τζίρος από την πώληση των φαρμάκων αυτών υπολογίζεται ότι φτάνει τα 10,5 δισεκατομμύρια ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές του Διαδικτύου μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή, ενώ σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η πώληση φαρμάκων μέσω Διαδικτύου.

φάρμακα στο διαδίκτυο

Αύξηση κατά 101,9% παρουσίασαν τα φάρμακα που παραγγέλθηκαν από το διαδίκτυο για προσωπική χρήση τη χρονική περίοδο Απριλίου Μαρτίου 2014. Οι βασικοί λόγοι είναι η αύξηση των νέων κρουσμάτων COVID-19 αλλά η σύσταση γίνεται κυρίως λόγω της αύξησης του αριθμού των νοσηλευόμενων σε περιοχές των ΗΠΑ. Μάλιστα, οι δύο από τις τέσσερις διαρρήξεις σε κτηνιατρεία πραγματοποιήθηκαν σαββατοκύριακο, με τους ληστές να παίρνουν εκτός από τα ναρκωτικά φάρμακα και τους φορητούς υπολογιστές των κτηνιάτρων. Μπαράζ διαρρήξεων σε κτηνιατρεία στην περιοχή του Βόλου πραγματοποιήθηκε την τελευταία εβδομάδα, με τους διαρρήκτες να αφαιρούν φιαλίδια με κεταμίνη κι άλλα επικίνδυνα αναισθητικά και ηρεμιστικά φάρμακα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου εμμένει στην αθωότητά της και επιμένει πως η αιτία θανάτου των τριών παιδιών της «κρύβεται» σε κάποιο γονιδιακό πρόβλημα.

Αρμόδιες πηγές από την αστυνομία εξηγούν, ωστόσο, ότι σε πολλές περιπτώσεις τα φάρμακα αυτά κάνουν… Θραύση, διότι ο κόσμος αναζητά την καλύτερη τιμή στο Διαδίκτυο χωρίς δυστυχώς να εξακριβώνει πάντα τη γνησιότητά τους. Το στρες της εγκύου μητέρας λόγω πανδημίας μπορεί να είχε αρνητική επίπτωση στον εγκέφαλο του αγέννητου μωρού, σύμφωνα με αμερικανική έρευνα.

Την ίδια ώρα, φαίνεται πως αλλάζουν τα δεδομένα σχετικά με το αίτημα αποφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ενώ αρχικά η «παράτολμη» νομικά πράξη τοποθετείτο χρονικά για πολύ πριν το Πάσχα, και κατόπιν θεωρούνταν πιθανή η υποβολή του αιτήματος αυτή την εβδομάδα (αφού προς αυτή την κατεύθυνση φέρεται να πίεζε και η ίδια η Πισπιρίγκου) όλα τώρα αλλάζουν, σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικής εφημερίδας. Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με το θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Πιο συγκεκριμένα, ηΡούλα Πισπιρίγκουεκτός από την κεταμίνη αναζητούσε στο διαδίκτυο κι άλλα φάρμακα που θα λειτουργούσαν ως «συνεργοί» της κεταμίνης.

Πήρε Το «πράσινο Φως» Ο Περιφερειακός Σχεδιασμός Διαχείρισης Αποβλήτων Της Αττικής

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει ισχυριστεί ότι δεν ήξερε καν τι είναι η φονική κεταμίνη, πόσο μάλλον ότι την χορήγησε στην Τζωρτζίνα για να τη σκοτώσει, αλλά μια φωτογραφία-ντοκουμέντο την διαψεύδει. Οι κλέφτες μπήκαν σε τέσσερα φαρμακεία μέσα σε μια βδομάδα και "σήκωσαν” αντικείμενα αξίας και υπολογιστές, αλλά και πολλά φάρμακα, όπως κεταμίνη, ηρεμιστικά, αλλά και αναισθητικά φάρμακα. «Ανέβασα την Τζωρτζίνα στον θάλαμο και ενημέρωσα τη μαμά για την αλλαγή του φαρμάκου που συστήνουν οι καρδιολόγοι. Ηλιάδης στη ΜΕΘ Πατρών είναι αυτός που ρυθμίζει τα καρδιολογικά της Τζωρτζίνας», κατέθεσε μία παιδίατρος από το Αγλαΐα Κυριακού. Μετά την προφυλάκιση τηςΡούλας Πισπιρίγκουγια τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της με κεταμίνη, οι Αρχές πραγματοποιούν ενδελεχή έρευνα προκειμένου να εντοπίσουν από πού και από ποιον προμηθεύτηκε αυτή τη δηλητηριώδη ουσία.

Κατά περίπτωση, την κατάταξη των φαρμάκων τα οποία διατίθενται προς πώληση εξ αποστάσεως στο κοινό μέσω των υπηρεσιών της κοινωνίας των πληροφοριών. Ο ΕΟΦ ενημερώνει τους καταναλωτές ότι η πώληση φαρμάκων εξ’ αποστάσεως από πιστοποιημένα φαρμακεία δεν έχει εφαρμοστεί στην ελληνική αγορά. Στις χώρες που ήδη εφαρμόζεται, έχουν θεσπιστεί διαδικασίες πιστοποίησης ασφαλών ιστοσελίδων, με τις οποίες χρειάζεται η ανάλογη εξοικείωση και εκπαίδευση του χρήστη για ασφαλή πρόσβαση σε αυτές, ώστε να αποφεύγονται οι σχετικοί κίνδυνοι.

«Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ρούλα Πισπιρίγκου, υπάρχει και η θλίψη των ημερών και η όλη κατάσταση που δεν βοηθά. Η Ρούλα δεν πιστεύει ότι δεν είναι αναστρέψιμη η κατάσταση, ωστόσο είναι δύσκολο. Η πάγια θέση της είναι ότι δεν εμπλέκεται στον θάνατο των παιδιών, μένει σταθερή από την αρχή μέχρι https://www.pharmacy4u.gr/ και σήμερα. Πράγματι έχουν προκύψει κάποια ζητήματα και να ελέγξουμε τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με την κατηγορία. Υπάρχουν τεχνικοί σύμβουλοι από την πλευρά της υπεράσπισης, έχουμε αναθέσει σε τεχνικούς συμβούλους να συντάξουν το πόρισμα τους για τον θάνατο της Τζωρτζίνας».

Παράλληλα η διεθνής έρευνα έβγαλε από την αγορά παράνομα ιατροτεχνολογικά προϊόντα, όπως οδοντιατρικές συσκευές και εμφυτεύματα, σύριγγες, βοηθήματα ακοής, φακούς επαφής, χειρουργικό εξοπλισμό κ.α. Για παράδειγμα, πολλά προϊόντα αδυνατίσματος συχνά περιέχουν τη δραστική ουσία σιβουτραμίνη, η οποία αποσύρθηκε τον Ιανουάριο 2010 με απόφαση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού eumeds.gr Φαρμάκων από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες λόγω σοβαρών παρενεργειών στο καρδιαγγειακό σύστημα (κίνδυνος εγκεφαλικού επεισοδίου, καρδιακής προσβολής κλπ). Το ποσοστό αυτό διαφέρει μεταξύ των χωρών, ενώ σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία από τελωνεία και επιχειρήσεις εντοπισμού παράνομων φαρμάκων, εκτοξεύεται στο 12% για την Ελλάδα και στο 10% για την Κύπρο».

φάρμακα στο διαδίκτυο

Επίσης, πολλοί είναι εκείνοι που αγνοούν ότι απαγορεύεται η αγορά φαρμάκων μέσω διαδικτύου, παρά μόνο από τα εγκεκριμένα σημεία πώλησης, όπως είναι τα φαρμακεία. Τα συγκεκριμένα φάρμακα έχει διαπιστωθεί πως κατασκευάζονται κυρίως σε Αφρικανικές και https://www.pharmacyline.gr/el/ Ασιατικές χώρες, αν και εργαστήρια τέτοιων σκευασμάτων έχουν εντοπιστεί σε Βόρεια Αμερικής και Δυτική Ευρώπη. Τοποθεσίες παραγωγής που συνδέονται με την παράνομη Παρασκευή πλαστών φαρμάκων και εμβολίων, έχουν ανακαλυφθεί σε όλες τις ηπείρους.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποιο Άλλο Φάρμακο Αναζητούσε Στο Διαδίκτυο

2) Σε ιστοτόπους που φαίνονται ως ελληνικοί, χωρίς απαραίτητα να είναι (η περιγραφή των προϊόντων και τα ανηρτημένα σχόλια «καταναλωτών» παρέχονται μεν στην ελληνική γλώσσα, αλλά είναι προφανές ότι προέρχονται από αυτόματη μετάφραση, καθώς περιέχουν σωρεία συντακτικών και ορθογραφικών λαθών). Μέσα από το διαδίκτυο, κάποιοι προσπαθούν να προσελκύσουν ασθενείς προσφέροντας φάρμακα σε χαμηλότερη τιμή από αυτή του φαρμακείου. Όπως επισημαίνει ο ΕΟΦ, τα σκευάσματα που διακινούνται παράνομα από τις ηλεκτρονικές σελίδες είναι χάπια αδυνατίσματος, φάρμακα για τη στυτική δυσλειτουργία και συμπληρώματα διατροφής. Πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» αναφέρουν ότι οι συνήγοροι της έγκλειστης 33χρονης μάνας, αποφάσισαν ν’ αλλάξουν στρατηγική, χωρίς αυτό να οφείλεται σε κάποιο «εμπόδιο» ή σε κάποια διαφορετική δεύτερη σκέψη ως προς την τύχη που θα έχει το αίτημα αποφυλάκισης… με αυστηρούς περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με μελέτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, περισσότερα από 50% των φαρμάκων που αγοράζονται από το διαδίκτυο και ιστοσελίδες που κρύβουν την πραγματική τους διεύθυνση είναι παραποιημένα. Έρευνα της EAASM αποκαλύπτει την έκταση και τις συνέπειες αυτής της επικίνδυνης πρακτικής μέσα από εκτενή έρευνα σε πάνω από 100 φαρμακεία στο διαδίκτυο και πάνω από 30 κοινά φάρμακα, όπου αγοράζονται φάρμακα μόνο με συνταγή. Τα τελευταία χρόνια, έχει υπάρξει ένας νέος και γοργά αναπτυσσόμενος κίνδυνος για την ασφάλεια των ευρωπαίων ασθενών. Αγοράζοντας τα φάρμακα απευθείας από το διαδίκτυο, αυξάνει κανείς σημαντικά τον κίνδυνο από την έκθεσή του σε δυνητικά θανατηφόρα σκευάσματα, χωρίς άδεια, ή πλαστά φάρμακα ή κατώτερης ποιότητας. Ο Μάνος Δασκαλάκης θεωρεί αδιάσειστα τα στοιχεία περί ανεύρεσης κεταμίνης και δηλώνει πως δεν ξέρει πώς μπορεί να την προμηθεύτηκε η σύζυγός του.

Η τοξικολογική έκθεση για την Τζωρτζίνα δείχνει ακριβώς πώς λειτούργησε η κεταμίνη σε σχέση με την μιδαζολάμη. Η έκθεση μιλά για τους επιβαρυντικούς παράγοντες που συνυπήρχαν στο θανών κορίτσι, δηλαδή την χρόνια υποξαιμική εγκεφαλοπάθεια και τα συνυπάρχοντα στο αίμα ενδονοσοκομειακά χορηγηθέντα φάρμακα. Οι αρχές όμως πιστεύουν ότι είχε μελετήσει ακόμα τα φάρμακα που δίνονταν στο νοσοκομεία σε συνδυασμό με το δηλητήριο. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που και στη χώρα μας σημαίνει συναγερμός από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές για προϊόντα που διατίθενται από το ίντερνετ. Ανησυχία επικρατεί στις υγειονομικές αρχές μετά την διεθνή επιχείρηση «Pangea XI», για την καταπολέμηση της παράνομης προώθησης και πώλησης φαρμάκων και ιατροτεχνολογικών προϊόντων μέσω διαδικτύου.

Σοβαρό Τροχαίο Για Τον Γιώργο Σαμπάνη Και Τη Σύντροφό Του Στον Αλιμο

Διευκρινίζεται ότι ως ψευδεπίγραφα φάρμακα θεωρούνται τα προϊόντα εκείνα που παρουσιάζονται ψευδώς ως αυθεντικά/εγκεκριμένα. Μπορεί να περιέχουν διαφορετική δραστική ουσία από αυτή που αναγράφεται στη συσκευασία ή σε άλλη ποσότητα https://www.i-cure.gr/ ή καμία δραστική ουσία. Μπορεί επίσης να περιέχουν ιδιαίτερα επιβλαβή συστατικά που δεν επιτρέπεται να περιέχονται σε φάρμακα. Η λήψη τέτοιων προϊόντων προκαλεί σοβαρά προβλήματα υγείας και επιδεινώνει την ήδη υπάρχουσα κατάσταση.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply